Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €75 (NL & BE)
  • Gratis ingepakt als cadeautje
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Productie in eigen atelier

Disclaimer en copyright


Disclaimer

Studio Billie streeft ernaar om deze website en webshop altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling en publicatie van de informatie die te vinden is op www.studio-billie.com, is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig, onjuist of niet actueel is.

Studio Billie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik of enig verband houdt met de informatie op, of het gebruik van www.studio-billie.com.

Studio Billie kan op de website/webshop www.studio-billie.com links naar derde partijen gebruiken. Studio Billie heeft geen invloed op deze websites van derden en is derhalve ook niet verantwoordelijk voor de inhoud of de werking van deze websites.
Studio Billie aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit de het gebruik of enig verband houdt met de informatie of het gebruik van deze websites van derden.

Copyright

Op alle foto’s, ontwerpen en teksten heerst auteursrecht. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, is het niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en of foto’s die worden gepubliceerd op www.studio-billie.com op welke manier dan ook te kopiëren, verspreiden of op een andere manier openbaar te maken, zonder dat Studio Billie daar vooraf schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Prijswijzigingen voorbehouden

Voor de prijzen op www.studio-billie.com geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Studio Billie te mogen claimen of te veronderstellen.

Aanbod

Het aanbod op www.studio-billie.com wijzigt regelmatig, het kan dus voorkomen dat sommige artikelen niet meer verkrijgbaar of zichtbaar zijn in onze webshop.
Wij streven ernaar om ons stockwaardes actueel te houden zodat u altijd weet of een artikel in voorraad is of niet.
Voor al onze artikelen geldt op=op tot er weer nieuwe voorraad geleverd wordt.
U kan zich met uw e-mailadres aanmelden om op de hoogte gehouden te worden indien er product niet meer voorradig is.

Wijzigingen

Deze disclaimer kan wijzigen. Op deze pagina vindt u de meest recente versie van onze disclaimer.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »